Tanichthys

Events Calendar

Statutaire Vergadering Tanichthys Hasselt VZW

Monday 20 February 2017 07:00pm - 07:30pm
by Germain LeysHits : 794
Al de leden worden vriendelijk uitgenodigd op de Statutaire en Algemene Vergadering op maandag 20 februari 2017 in het OCR, Runkstersteenweg 149, Hasselt. Aanvang 19u30

AGENDA:

Overzicht jaar 2016KASVERSLAG 2016BEGROTING 2017
JaaragendaInkomstenUitgaven
RecapitulatieGoedkeuring

Leden die zich graag kandidaat stellen voor een bestuursfunctie en die daadwerkelijk willen meewerken aan de verdere uitbouw van deze vereniging, zijn welkom. Het is uw vereniging die u nodig heeft. Uw kandidatuur wordt dringend verwacht bij de secretaris. Dit ten laatste op 13/02/2017

De raad van beheer beslist geldig zo de helft plus één van zijn leden aanwezig is. Is dit aantal niet aanwezig dan wordt de vergadering verdaagd tot een andere datum. Deze is dan beslissend, ongeacht het aantal leden dat dan aanwezig is.

De beslissing van de raad van beheer worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Bij wijziging van de statuten moet men met tweederde meerderheid van de aanwezige leden het voorstel goedkeuren.

Leden die graag een kopie willen hebben van de statuten kunnen zich wenden tot de secretaris.

Na het statutaire gedeelte vindt dan de normale bestuursvergadering plaats, waarop iedereen uitgenodigd is. Zit u wat in met onze vereniging? Wees er dan bij op onze statutaire en bestuursvergadering.
Location : O.C.Runkst, Runkstersteenweg 149, 3500 Hasselt

Back