Events Calendar

Zeewatervissen, een lezing van Ton Langenberg

Monday 13 March 2017 08:00pm - 11:00pm
by Germain LeysHits : 253
Ton is reeds diverse malen bij ons op bezoek geweest en steeds heeft hij boeiende en leerrijke lezingen gegeven. Hij is immers reeds meer dan 30 jaar bezig met zeewater aquarium houden en hij heeft ook vele jaren lang een aquariumwinkel gehad, Marine Water Systems, net over de grens in Putte. Nu doet Ton het rustiger aan maar de zeewatermicrobe blijft bij hem hangen natuurlijk. Daarnaast is hij ook secretaris van de zeewateraquariumvereniging AZAC te Antwerpen. Met zijn jarenlange ervaring zal Ton ons alles weten te vertellen over het houden van een zeeaquarium. Hij komt ons deze avond vertellen over de zeewatervissen. Welke vereisten zijn er om diverse vissen te houden, wat is hun houdbaarheid en welk zijn hun behoeften? Tussendoor en naderhand kan en mag natuurlijk altijd gedebatteerd worden. Zoals je weet houdt hij er niet van om een strak omlijnd lesje voor te dragen dus kunnen we altijd een zijstap maken en ook Ton leert nog graag bij en hoort van anderen positieve of eventueel negatieve ervaringen. Misschien kunnen we met zijn allen wat dieper ingaan op bepaalde '(on)mogelijke' combinaties.
Dat moet wel een interessante avond worden en zeker voor de beginners onder ons, maar ook voor de gevorderde liefhebber heeft Ton wel altijd iets in petto.
We hopen jullie zo talrijk mogelijk te mogen verwelkomen, deze maal op een nieuwe locatie, in de vergaderzaal van Sportcomplex Olympia, Kuringersteenweg 242, 3500 Hasselt op maandag 13 maart 2017 om 20u00

De toegang is gratis, iedereen is welkom
Location : vergaderzaal van Sportcomplex Olympia, Kuringersteenweg 242, 3500 Hasselt

Back