Events Calendar

De beste zeewaterwebsites, een lezing van Germain Leys

Monday 08 May 2017 08:00pm - 11:00pm
by Germain LeysHits : 357
Dit jaar hebben we vele nieuwe rifaquarianen in ons midden. Onze vele organisaties gedurende het afgelopen jaar zijn hiervan één van de oorzaken. Maar ook de dynamische werking van onze vereniging ligt aan de basis van de instroom van liefhebbers die op zoek zijn naar een meerwaarde in de hobby.

Het is immers slechts door contacten te leggen met andere, meer ervaren aquarianen, dat je kennis en ervaring kan verwerven. Al deze kennis kan u behoeden voor fouten die je kan maken bij de opstart van een rifaquarium en het verzorgen van de dieren.

Onze zeewatergroep kan fier zijn dat ze vele zeer ervaren liefhebbers onder hun leden telt. Bewijs daarvan is dat ze steeds weer de mooiste prijzen wegkapen op de jaarlijkse huiskeuringen. Belangrijk is echter dat ze hun kennis willen delen met nieuwe en minder ervaren liefhebbers.

Zo heb ik gedurende enkele jaren goede websites verzameld waar je kennis kan gaan opdoen of waar je iets kan gaan opzoeken als je iets meer wilt weten over de hobby.

Vooral als je met vragen zit en niet dadelijk weet hoe je het moet aanpakken is het interessant om te weten waar je de oplossing kan gaan zoeken.
Deze avond gaan we enkele van die websites bezoeken zodat we een overzicht krijgen van de kennis die overal voor het rapen ligt.

Het zal een leuke avond worden en je kan er zelf ook een belangrijke inbreng in hebben. Ken je zelf ook goede websites? Schrijf ze op en breng ze mee, we zullen dan aan de anderen tonen wat je er kan leren.
Of weet je enkele mooie filmpjes staan van bakken of van koralen of dieren, of van techniek? Breng de link mee en laat iedereen er van genieten.

Het zal weer een leuke en leerzame avond worden, mis dit zeker niet!
Location : Sportcentrum Olympia, Kuringersteenweg 242, 3500 Hasselt

Back