Events Calendar

Mijn zeeaquarium is opgestart. En nu?

Monday 12 February 2018 08:00pm - 11:00pm
by Germain LeysHits : 326
Ik heb een zeeaquarium gekocht en alles gedaan wat de handelaar mij verteld heeft over het houden van zulk een aquarium. Ik heb geduldig de opstartfase van enkele weken tot maanden doorlopen alvorens vissen en koralen in te brengen. Alles gaat goed...

Maar na een tijdje gaat het niet meer goed. Vissen en koralen beginnen te sterven. Wat doe ik fout? In welke valkuilen ben ik gelopen?

Op zulk een moment heeft de liefhebber vele vragen die niet zomaar in een vingerknip kunnen opgelost worden.

Tijdens deze avond bespreken we de meeste van de valkuilen die we kunnen tegenkomen.
We gaan ze eerst gezamenlijk oplijsten en daarna gaan we kijken welke kennis we in onze groep hebben om ze op te lossen.

Op die manier kunnen we de kennis van de hele groep delen. Iedereen kan hier van bijleren. Ook de meest ervaren liefhebbers zullen nog steeds wat kunnen bijleren van de manieren waarop anderen hun probleem hebben opgelost.

Geen klassieke voordracht dus maar een praatvergadering waarop zowel beginnende als gevorderde liefhebbers hun ervaringen kunnen uitwiselen.Tijdens de pauze houden we de traditionele tombola die dit keer zeer uitgebreid gaat zijn!

We verwachten jullie dan ook talrijk op deze vergadering in de vergaderzaal van Sportcentrum Olympia, Kuringersteenweg 242, 3500 Hasselt op 12 februari 2018 om 20u00, iedereen is welkom, de toegang is gratis.
Location : Sportcentrum Olympia, Kuringersteenweg 242, 3500 Hasselt

Back