Events Calendar

Gezamenlijk bezoek aan Duikcentrum Todi

Monday 26 February 2018 07:00pm - 11:00pm
by Germain LeysHits : 217
Geen gewone zoetwatervergadering deze keer. TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen.
Een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23°
Bij TODI is het mogelijk om in optimale en veilige omstandigheden te (vrij)duiken of te snorkelen tussen een bijzondere samenstelling van ‘s werelds mooiste tropische zoetwatervissen. Er zwemmen zowat 30 verschillende soorten vissen en in totaal zijn er meer dan 2.200 vissen. Dat maakt van TODI de meest verrassende indoor duiklocatie in Europa!

Onze vereniging krijgt de kans om dit uniek bassin te bezoeken met een gids. Tijdens de twee uur durende rondleiding mogen we ook de technische installatie bezoeken, we krijgen uitleg over de verzorging van de vissen en we krijgen uitleg over de duikinstallatie. Een unieke gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen van dit indrukwekkend geheel.

Nadien krijgen we nog een drankje aangeboden door de clubkas in de duikersbar of in de brasserie. Deze is geopend tot 23u00. De inkom en de kosten van de gids worden eveneens door de clubkas gedragen.

We moeten echter zicht hebben op het aantal deelnemers aan deze activiteit. Daarom is inschrijven noodzakelijk bij Germain Leys via telefoon of SMS of Messenger of WhatsApp op 0495/12.16.13 of e-mail en dit ten laatste op 15/02/2018. Wees er dus vlug bij!

We komen samen aan de Dienst Toerisme van de Stad Beringen op het adres Koolmijnlaan 201, 3582 Beringen. We wandelen daarna te voet verder, Duikcentrum Todi ligt op nog geen 100 meter van de Dienst Toerisme. Het best is dat mensen die kort bij mekaar wonen carpoolen.
Je kan alvast een virtuele tour door het gebouw maken op www.todi.be
Mis deze unieke kans niet en wees er bij op 26 februari, opgelet! om 19u00 stipt ter plaatse!
Location : Koolmijnlaan 201, 3582 Beringen

Back