Events Calendar

De Nationale Huiskeuring in woord en beeld

Monday 16 April 2018 08:00pm - 11:00pm
by Germain LeysHits : 162

Enkele van onze clubleden hebben succesvol deelgenomen aan de Nationale huiskeuring 2017. Ze kaapten de beste prijzen weg in de categorie Zeewater en Nano.

Op de proclammatie die in november heeft plaatsgehad werd een film vertoond van alle deelnemende aquaria. Deze film werd gemaakt door Filip Maes, de voorzitter van onze zustervereniging De Zilverhaai.

We krijgen op die manier een overzichten informatie van heel wat aquaria over gans Vlaanderen verspreid.

Tijdens het vertonen van deze film zullen we aquarium per aquarium onder de loupe nemen en op die manier kunnen we veel ervaring opdoen over de manier van inrichten van een aquarium. Met andere woorden: Hoe doen ze het elders?

Onze eigen deelnemers kunnen commentaar geven over hun inrichting wanneer zij aan de beurt komen. Vandaar een oproep aan onze deelnemers om zeker op deze vergadering aanwezig te zijn.

Er kunnen vragen gesteld worden over de inrichting van het aquarium of de verzorging van vissen, koralen en planten. Onze specialisten zullen alle vragen trachten te beantwoorden.
Mis dus deze vergadering niet, ze is bestemd voor zowel de zoet- als de zeewaterleden.

Opgelet! Er is dus deze maand geen zeewatervoordracht op de tweede maandag en geen zoetwatervoordracht op de vierde maandag. Enkel deze gezamenlijke voordracht op de derde maandag. Zet het in uw agenda!
Location : Ontmoetings Centrum Runkst, Runkstersteenweg 149, 3500 Hasselt, België

Back