Tanichthys

Events Calendar

Gerald Bassleer: Ziekten bij zeewatervissen

Monday 11 November 2019 07:00pm - 10:00pm
by Germain LeysHits : 155
Gerald heeft meer dan 38 jaar ervaring in de siervissen industrie als bioloog, vispathobioloog, eigenaar, directeur, CEO, groothandel, importeur/exporteur van siervissen, visgezondheidsmanager, trainer van het aquarium personeel, snelle toepassing van microscopisch onderzoek en diagnostische instrumenten, consultant voor verschillende bedrijven in verschillende landen, auteur, spreker, ontwikkelaar van Dr. Bassleers Biofish Food met Nutrikamenten, ex-President van OFI (Ornamental Fish International, 2006-2016). Publiceerde app. Fish Ziekten iOS en Android, kortom een palmares om u tegen te zeggen.

Momenteel besteedt hij veel tijd met reizen rond de wereld als ” The Flying Fish Doctor” en het geven van diensten aan de industrie om het welzijn en de gezondheid van siervissen te verbeteren! Recent werkt hij met contracten in Nederland, Kenia, Spanje, Duitsland, Polen, Zimbabwe, Congo en Brazilië; alsook bij visbeurs Aquarama.

Op 15 augustus is zijn nieuwste boek verschenen: "Ziekten bij Tropische Zeevissen"
Naar aanleiding van deze publicatie konden we Gerald op onze agenda zetten. Door zijn drukke bezigheden heeft hij zeer weinig tijd om in de aquariumclubs lezingen te geven.

Gerald zal in zijn presentatie zijn enorme schat aan kennis over ziektes bij zeewatervissen delen. Ook zijn nieuwe boek zal ter sprake komen. Ik heb hem gevraagd om enkele exemplaren mee te brengen zodat we dit boek dan meteen kunnen aankopen.

Hopelijk blijven we gespaard van visziekten, maar wanneer er toch iets uitbreekt is het altijd nuttig als je dadelijk weet hoe je moet handelen om erger te voorkomen. Tenslotte zijn onze vissen huisdieren waar we veel van houden. Dus willen we ze ook graag zo gezond mogelijk houden.

Een niet te missen voordracht, ook voor de zoetwaterliefhebbers!
Location : Sportcentrum Olympia, Kuringersteenweg 242, 3500 Hasselt

Back